Vaisių tortas 

    Sausainius sumalame mėsmale, dalį jų paliekame formos dugnui iškloti. Razinas nuplauname, sumalame, išspaudžiame citrinos sultis, gerai išmaišome, kad pasidarytų tyrelė. Obuolius perpjauname pusiau, išimame sėklas ir sutarkuojame rupia trintuve. Bananus supjaustome mažais gabalėliais.

Iš minėtų produktų paruošiame tokius mišinius:
        1.      bananai ir ½ obuolių kiekio.
        2.      likusieji obuoliai, kokoso drožlės, razinų tyrelė, cinamonas.

Abu mišinius gerai išmaišome. Torto formos dugną išklojame sausainiais. Jeigu jie kieti, pašlakstome vandeniu. Abu mišinius padalijame į dvi lygias dalis ir darome keturių sluoksnių tortą, keisdami mišinius. Kiekvienas sluoksnis išlyginamas, apibarstomas sausainių trupinėliais. Taip paruoštą tortą reikia palaikyti ne trumpiau kaip 6 val., o išėmus iš formos papuošti.